Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang/ Bandar Baru Bangi

 

  

Program Bahasa Inggeris
Di ENGLISH CAMP kami akan melatih anak anda memperbaiki diri dalam kemahiran PUBLIC SPEAKING, DAILY COMMUNICATION SKILLS, READING SKILLS, WRITING SKILLS, GRAMMAR. Aktiviti-aktiviti di ENGLISH CAMP termasuk PUBLIC SPEAKING TRAINING, DRAMA/ACTING, FUN AND INTERACTIVE GAMES.
Kursus komputer di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang
Kursus Komputer
Pelajar-pelajar lepasan sekolah ingin menjadi Usahawan Online dan belajar menubuhkan website sendiri? Ingin menambah ilmu sebagai website developer dan menjana side income yang lumayan? Mari menyertai Bengkel Web Design Crash Course oleh Echonia Advanced E-Learning!
Bengkel Bijak Belajar di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang
Bengkel Bijak Belajar
Berpuluh-puluh Bengkel Bijak Belajar (BBB) telah diadakan di serata negara dan mendapat sambutan hangat. Beribu-ribu pelajar telah BERUBAH menjadi lebih YAKIN, PANDAI dan BERJAYA dalam pelajaran.
 
Sekolah Rendah/ UPSR
Kami menyediakan kelas-kelas  bagi pelajar-pelajar Sekolah Rendah dan UPSR. Saiz-saiz kelas adalah kecil untuk menambahkan kemesraan di antara guru-guru dan para pelajar serta memberi tumpuan yang lebih berkesan kepada setiap pelajar. Selain itu kami sediakan Whatsapp Group dan laman e-learning bagi para pelajar yang ingin bertanyakan soalan kepada guru-guru selepas kelas.
Menengah Rendah/ PT3
Kami menyediakan kelas-kelas  bagi pelajar-pelajar Sekolah Menengah Rendah dan PT3. Saiz-saiz kelas adalah kecil untuk menambahkan kemesraan di antara guru-guru dan para pelajar serta memberi tumpuan yang lebih berkesan kepada setiap pelajar. Selain itu kami sediakan Whatsapp Group dan laman e-learning bagi para pelajar yang ingin bertanyakan soalan kepada guru-guru selepas kelas.
Menengah Atas/ SPM
Kami menyediakan kelas-kelas  bagi pelajar-pelajar Sekolah Menengah Atas dan SPM. Saiz-saiz kelas adalah kecil untuk menambahkan kemesraan di antara guru-guru dan para pelajar serta memberi tumpuan yang lebih berkesan kepada setiap pelajar. Selain itu kami sediakan Whatsapp Group dan laman e-learning bagi para pelajar yang ingin bertanyakan soalan kepada guru-guru selepas kelas.
 

Aktiviti-Aktiviti Para Pelajar

 

Bagi Memupuk Semangat Kekeluargaan Di Kalangan Warga Studio Ilmu

 
Mini Computer Lab
Mini Computer Lab
Pusat Tuisyen Studio Ilmu menyediakan Makmal Komputer Mini dan WiFi percuma untuk para pelajarnya membuat rujukan atas talian.
Di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, kami menyediakan perpustakaan mini untuk kemudahan para pelajar kami. Para pelajar kami bukan sahaja boleh membaca buku - buku di perpustakaan mini kami, malah mereka juga dibenarkan meminjam mana - mana buku kami untuk mengulang kaji di rumah dengan PERCUMA!.
Mini Library
Mini Library
Study Group Di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang
Study Group Di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang
Pelajar-pelajar kami dibenarkan menggunakan kemudahan-kemudahan di Pusat Tuisyen Studio Ilmu untuk mengendalikan kumpulan belajar (study group) mereka.

Lokasi