Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang/ Bandar Baru Bangi

 

  

Program Bahasa Inggeris
Di ENGLISH CAMP kami akan melatih anak anda memperbaiki diri dalam kemahiran PUBLIC SPEAKING, DAILY COMMUNICATION SKILLS, READING SKILLS, WRITING SKILLS, GRAMMAR. Aktiviti-aktiviti di ENGLISH CAMP termasuk PUBLIC SPEAKING TRAINING, DRAMA/ACTING, FUN AND INTERACTIVE GAMES.
Kursus komputer di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang
Kursus Komputer
Pelajar-pelajar lepasan sekolah ingin menjadi Usahawan Online dan belajar menubuhkan website sendiri? Ingin menambah ilmu sebagai website developer dan menjana side income yang lumayan? Mari menyertai Bengkel Web Design Crash Course oleh Echonia Advanced E-Learning!
Bengkel Bijak Belajar di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang
Bengkel Bijak Belajar
Berpuluh-puluh Bengkel Bijak Belajar (BBB) telah diadakan di serata negara dan mendapat sambutan hangat. Beribu-ribu pelajar telah BERUBAH menjadi lebih YAKIN, PANDAI dan BERJAYA dalam pelajaran.
 
Sekolah Rendah/ UPSR
Kami menyediakan kelas-kelas  bagi pelajar-pelajar Sekolah Rendah dan UPSR. Saiz-saiz kelas adalah kecil untuk menambahkan kemesraan di antara guru-guru dan para pelajar serta memberi tumpuan yang lebih berkesan kepada setiap pelajar. Selain itu kami sediakan Whatsapp Group dan laman e-learning bagi para pelajar yang ingin bertanyakan soalan kepada guru-guru selepas kelas.
Menengah Rendah/ PT3
Kami menyediakan kelas-kelas  bagi pelajar-pelajar Sekolah Menengah Rendah dan PT3. Saiz-saiz kelas adalah kecil untuk menambahkan kemesraan di antara guru-guru dan para pelajar serta memberi tumpuan yang lebih berkesan kepada setiap pelajar. Selain itu kami sediakan Whatsapp Group dan laman e-learning bagi para pelajar yang ingin bertanyakan soalan kepada guru-guru selepas kelas.
Menengah Atas/ SPM
Kami menyediakan kelas-kelas  bagi pelajar-pelajar Sekolah Menengah Atas dan SPM. Saiz-saiz kelas adalah kecil untuk menambahkan kemesraan di antara guru-guru dan para pelajar serta memberi tumpuan yang lebih berkesan kepada setiap pelajar. Selain itu kami sediakan Whatsapp Group dan laman e-learning bagi para pelajar yang ingin bertanyakan soalan kepada guru-guru selepas kelas.
 

Aktiviti-Aktiviti Para Pelajar

 

Bagi Memupuk Semangat Kekeluargaan Di Kalangan Warga Studio Ilmu

 
Mini Computer Lab
Mini Computer Lab
Pusat Tuisyen Studio Ilmu menyediakan Makmal Komputer Mini dan WiFi percuma untuk para pelajarnya membuat rujukan atas talian.
Di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, kami menyediakan perpustakaan mini untuk kemudahan para pelajar kami. Para pelajar kami bukan sahaja boleh membaca buku - buku di perpustakaan mini kami, malah mereka juga dibenarkan meminjam mana - mana buku kami untuk mengulang kaji di rumah dengan PERCUMA!.
Mini Library
Mini Library
Study Group Di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang
Study Group Di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang
Pelajar-pelajar kami dibenarkan menggunakan kemudahan-kemudahan di Pusat Tuisyen Studio Ilmu untuk mengendalikan kumpulan belajar (study group) mereka.

Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang/ Bandar Baru Bangi

Pusat Tuisyen Studio, Kajang/ Bandar Baru Bangi News

Conversational English Programme

 

12489374 1719244878295420 5699431241963695869 o

 Alhamdulillah, kelas-kelas Conversational English Class di Pusat Tuisyen Studio Ilmu telah pun dijalankan dengan lancar. Marilah mendaftar segera untuk menyertai mereka!

Bengkel Minda Sains

 

Bengkel Minda Sains di Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang

Kepada calon2 UPSR... jom sertai edisi khas bengkel MINDA SAINS. Hubungi kami ditalian 012-292 2936 atau 010-233 1560 untuk maklumat lanjut!

Tuisyen Sekolah Rendah/ Menengah/ UPSR/ PT3/ SPM

 

 Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang

 

Salam adik-adik pelajar, marilah mendaftarkan diri di Pusat Tuisyen Studio Ilmu!

Kami menyediakan kelas-kelas bagi UPSR, PT3 dan SPM yang diajar oleh guru-guru yang berpengalaman.
Kami juga menyediakan suasana pembelajaran yang selesa dan kondusif serta kemudahan-kemudahan untuk para pelajar kami iaitu:-
-WIFI PERCUMA
-PERPUSTAKAAN MINI
-MAKMAL KOMPUTER MINI

Kelas kecil dan tempat terhad. Daftar sekarang untuk mendapatkan tempat anda.

Untuk sebarang pertanyaan sila WhatsApp kepada:-
012-292 2936
010-2331560
Pusat Tuisyen Studio Ilmu menanti kedatangan anda!

Bengkel Bijak Belajar Feb 2016

 

Bengkel Bijak Belajar
Bengkel pertama untuk tahun 2016
Tempat terhad, sila daftar awal!

Bengkel Bijak Belajar anjuran Pusat Tuisyen Studio Ilmu, Kajang

Lebih banyak artikel..

  1. Sambutan Hari Ulangtahun

Lokasi